প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এক্তর বিক্রম গোখলে লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোরক্লি
26 NOV 2022 6:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এক্তর বিক্রম গোখলে লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা ত্বীত তৌরকখি;
“বিক্রম গোখলে জী ক্রিএতিব ওইবা অমদি হীরম খুদিংদা চন্নবা এক্তর অমা ওইরম্মী‍। মহাক্কী শাংলবা এক্তিংগী করিয়রদা য়াম্লবা নুংঙাইরবা শক্লোন কয়াগীদমক মহাকপু নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই‍। মহাক্কী ইমুং মনুং, মরূপ মপাং অমদি মহাকপু পামজবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। ওম শান্তি‍।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of actor Vikram Gokhale
26 NOV 2022 6:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the demise of actor Vikram Gokhale.
Shri Modi tweeted:
“Vikram Gokhale Ji was a creative and versatile actor. He will be remembered for many interesting roles in his long acting career. Saddened by his demise. Condolences to his family, friends and admirers. Om Shanti.”