Prime Minister's Office
PM congratulates President Qasym-Jomart Toqayev for victory in the Presidential elections in Kazakhstan
21 NOV 2022 10:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated President Qasym-Jomart Toqayev for victory in the Presidential elections in Kazakhstan.
The Prime Minister tweeted:
“My warm congratulations to President @TokayevKZ, for victory in the Presidential elections in Kazakhstan.
I look forward to continue working together, to further strengthen our bilateral partnership. @AkordaPress”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতী কাসীম-জোমার্ত তোকায়েবকী মফমদা কাজখস্তানগী রাস্ত্রপতীগী মীখল মায় পাক্লকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
21 NOV 2022 10:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীন ঙসি রাস্ত্রপতী কাসীম-জোমার্ত তোকায়েবকী মফমদা কাজখস্তানগী রাস্ত্রপতীগী মীখল মায় পাক্লকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“রাস্ত্রপতি @TokayevKZ গী মফমদা কাজখস্তানগী রাস্ত্রপতীগী মীখল মায় পাক্লকপগীদমক ঐনা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।
ঐখোয়গী নাকল অনিগী ওইবা মরীবু হেন্না চেৎশিলহন্নবগীদমক পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ঐনা মীৎয়েঙ থম্লি‍। @AkordaPress”