Prime Minister's Office
PM congratulates Table Tennis player, Manika Batra for winning Bronze Medal at Asian Cup
20 NOV 2022 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Table Tennis player, Manika Batra for winning Bronze Medal at Asian Cup.
The Prime Minister tweeted;
"I congratulate Manika Batra for scripting history for Indian Table Tennis at the Asian Cup by winning a Bronze. Her success will inspire many athletes across India and will make Table Tennis even more popular. @manikabatra_TT"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ କପରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଟେବୁଲ ଟେନିସ ଖେଳାଳି ମାନିକ ବାତ୍ରାଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
20 NOV 2022 10:05AM by PIB Bhubaneswar
ଏସିଆନ କପରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଟେବୁଲ ଟେନିସ ଖେଳାଳି ମାନିକ ବାତ୍ରାଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
‘‘ଏସିଆନ କପରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତି ଭାରତୀୟ ଟେବୁଲ ଟେନିସ ପାଇଁ ଇତିହାସ ରଚିଥିବା ମାନିକ ବାତ୍ରାଙ୍କୁ ମୁଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି । ତାଙ୍କର ଏହି ସଫଳତା ଭାରତରେ ଅନେକ ଆଥଲେଟଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ ଏବଂ ଟେବୁଲ ଟେନିସକୁ ଆହୁରି ଲୋକପ୍ରିୟ କରାଇବ ।’’