প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টেবুল টেনিছ খেলুৱৈ মণিকা বাত্ৰাক এছিয়ান কাপত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত অভিনন্দন জনায়
20 NOV 2022 10:05AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টেবুল টেনিছ খেলুৱৈ মণিকা বাত্ৰাক এছিয়ান কাপত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
"মই মণিকা বাত্ৰাক এছিয়ান কাপত ব্ৰঞ্জ জয় কৰি ভাৰতীয় টেবুল টেনিছত ইতিহাস ৰচা বাবে অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ সফলতাই সমগ্ৰ ভাৰতত বহু এথলীটক অনুপ্ৰাণিত কৰিব আৰু টেবুল টেনিছক অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তুলিব। @manikabatra_TT"

Prime Minister's Office
PM congratulates Table Tennis player, Manika Batra for winning Bronze Medal at Asian Cup
20 NOV 2022 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Table Tennis player, Manika Batra for winning Bronze Medal at Asian Cup.
The Prime Minister tweeted;
"I congratulate Manika Batra for scripting history for Indian Table Tennis at the Asian Cup by winning a Bronze. Her success will inspire many athletes across India and will make Table Tennis even more popular. @manikabatra_TT"