প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তেবল তেনিস শান্নরোয় মনিকা বত্রাগী মফমদা এসিয়ন কপ্তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
20 NOV 2022 10:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেবল তেনিস শান্নরোয়, মনিকা বত্রাগী মফমদা এসিয়ন কপ্তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“এসিয়ন কপ্তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলক্তুনা ভারতকী তেবল তেনিসকী পুৱারী ইখিবগীদমক ঐনা মনিকা বত্রাগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। মহাক্কী মায় পাকপনা ভারত পুম্বদা লৈরিবা শান্নরোয় কয়াগী পুক্নিং থৌগৎলগনি অমদি তেবল তেনিসপু হেন্না পাম্নবা ওইহল্লগনি‍। @manikabatra_TT”

Prime Minister's Office
PM congratulates Table Tennis player, Manika Batra for winning Bronze Medal at Asian Cup
20 NOV 2022 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Table Tennis player, Manika Batra for winning Bronze Medal at Asian Cup.
The Prime Minister tweeted;
"I congratulate Manika Batra for scripting history for Indian Table Tennis at the Asian Cup by winning a Bronze. Her success will inspire many athletes across India and will make Table Tennis even more popular. @manikabatra_TT"