Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Tulsi Tanti, the founder of Suzlon Energy
02 OCT 2022 1:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran businessman and founder of Suzlon Energy, Shri Tulsi Tanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Tulsi Tanti was a pioneering business leader who contributed to India’s economic progress and strengthened our nation’s efforts to further sustainable development. Pained by his untimely demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সুজলোন ইনর্জি লিংখৎলম্বা শ্রী তুলসি তান্তি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
02 OCT 2022 1:18PM by PIB Imphal
অহল ওইরবা ললোনবা অমসুং সুজলোন ইনর্জি লিংখৎলম্বা শ্রী তুলসি তান্তি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
শ্রী তুলসি তান্তি ভারতকী শেন-থুম চাউখৎনবা অমসুং মখা তানা তুংকোইনা চাউখৎনবা ঐখোয়গী লৈবাক্কী থবকশিং মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মতেং পাংখিবা মাঙজিল থাবা ললোনবা অমনি। মহাক্না মতম চাদনা লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।