Prime Minister's Office
PM congratulates Giorgia Meloni for leading her party Fratelli d'Itaia in Italian General Elections
28 SEP 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Giorgia Meloni for leading her party Fratelli d'Itaia in Italian General Elections.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations @GiorgiaMeloni for leading your party @FratellidItalia to victory in the Italian general elections. We look forward to working together to strengthen our ties."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇଟାଲୀ ସାଧାରଣ ର୍ନିବାଚନରେ ତାଙ୍କ ଦଳ ଫ୍ରାଟେଲି ଡି ଇଟାଲିଆ ନେତୃତ୍ୱ ନେଇଥିବାରୁ ଜର୍ଜିଆ ମେଲୋନିଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 SEP 2022 8:51AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜର୍ଜିଆ ମେଲୋନିଙ୍କୁ ଇଟାଲୀ ସାଧାରଣ ର୍ନିବାଚନରେ ତାଙ୍କ ଦଳ ଫ୍ରାଟେଲି ଡି ଇଟାଲିଆ ନେତୃତ୍ୱ ନେଇଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ଆପଣଙ୍କ ଦଳ ଫ୍ରାଟେଲି ଡି ଇଟାଲିଆ ଇଟାଲୀ ସାଧାରଣ ର୍ନିବାଚନରେ ବିଜୟ ପାଇଁ ଆଗେଇ ନେଇଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜର୍ଜିଆ ମେଲୋନି । ଆମର ସମ୍ପର୍କକୁ ମଜବୁତ କରିବା ପାଇଁ ଆମେ ମିଳିତ ଭାବେ କାର୍ଯ୍ୟ କରିବାକୁ ଅପେକ୍ଷା କରିଛୁ ।”