Prime Minister's Office
PM congratulates Giorgia Meloni for leading her party Fratelli d'Itaia in Italian General Elections
28 SEP 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Giorgia Meloni for leading her party Fratelli d'Itaia in Italian General Elections.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations @GiorgiaMeloni for leading your party @FratellidItalia to victory in the Italian general elections. We look forward to working together to strengthen our ties."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জির্জিয়া মেলোনিবু ইতালিয়ন জেনরেল মীখলদা মহাক্কী পার্তী ফ্রেতেলি দিইতাইয়াবু লুচিংখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
28 SEP 2022 8:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জির্জিয়া মেলোনিবু ইতালিয়ন জেনরেল মীখলদা মহাক্কী পার্তী ফ্রেতেলি দিইতাইয়াবু লুচিংখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"@GiorgiaMeloniনা মহাক্কী পার্তী @FratellidItaliaবু ইতালিয়ন জেনরেল মীখলদা লুচিংদুনা মায় পাকহনখিবগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি। ঐখোয়না ঐখোয়গী মরীবু হেন্না মপাঙ্গল কলহন্নবা পুন্না হোৎনমিন্ননবগীদমক আসা তৌজরি।"