প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইটালীৰ সাধাৰণ নিৰ্বাচনত ফ্ৰাটেলি ডি'ইটালিয়াক বিজয়ৰ দিশে আগুৱাই নিয়াৰ বাবে জিঅৰ্জিয়া মেলোনিক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 SEP 2022 8:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইটালীৰ সাধাৰণ নিৰ্বাচনত তেওঁৰ দল ফ্ৰাটেলি ডি'ইটালিয়াৰ বিজয়ৰ বাবে জিঅৰ্জিয়া মেলোনিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"ইটালীৰ সাধাৰণ নিৰ্বাচনত তেওঁৰ দল@FratellidItalia বিজয়ৰ দিশে আগুৱাই নিয়াৰ বাবে @GiorgiaMeloni অভিনন্দন। আমি আমাৰ সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰিবলৈ একেলগে কাম কৰাৰ বাবে আশাবাদী।" "

Prime Minister's Office
PM congratulates Giorgia Meloni for leading her party Fratelli d'Itaia in Italian General Elections
28 SEP 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Giorgia Meloni for leading her party Fratelli d'Itaia in Italian General Elections.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations @GiorgiaMeloni for leading your party @FratellidItalia to victory in the Italian general elections. We look forward to working together to strengthen our ties."