Prime Minister's Office
PM condoles demise of Veteran telugu actor, Shri UV Krishnam Raju Garu
11 SEP 2022 10:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Veteran telugu cinematic personality, Shri UV Krishnam Raju Garu.
The Prime Minister tweeted;
"Saddened by the passing away of Shri UV Krishnam Raju Garu. The coming generations will remember his cinematic brilliance and creativity. He was also at the forefront of community service and made a mark as a political leader. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভেতেরন তেলুগু এক্তর শ্রী য়ু.ভি. কৃষ্ণম রাজু গারুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
11 SEP 2022 10:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলুগী সিনেমাগী ভেতেরন পর্সনেলিতী শ্রী য়ু.ভি. কৃষ্ণম রাজু গারুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদনা ফোঙদোকখিবদা;
“শ্রী য়ু.ভি. কৃষ্ণম রাজু গারুনা লৈখিদবদা পুক্নিংদা অৱাবা পীরি‍। লাক্কদৌরিবা মীরোলশিংনা মাগী সিনেমাগী হৈশিংবা অমদি ক্রিএতিভিতীবু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। মহাক মীয়ামগী থৌগল তৌবদসু মাঙজিল থারমবা মীশক অমনি অদুগা রাজনিতীগী লুচিংবা অমা ওইনসু মমীং লৈরম্মি‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মাবু নুংশিজবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। ওম সান্তী‍।”