Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Chopra for winning the Diamond League Trophy
09 SEP 2022 2:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Neeraj Chopra for scripting history yet again by becoming the first Indian to win the prestigious Diamond League Trophy.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to @Neeraj_chopra1 for scripting history yet again by becoming the first Indian to win the prestigious Diamond League Trophy. He has demonstrated great dedication and consistency. His repeated successes show the great strides Indian athletics is making."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নীরজ চোপ্রাবু দাইমন্দ লীগ ত্রোফী ফংলকপদা থাগৎখ্রে
09 SEP 2022 2:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নীরজ চোপ্রাবু লেমজনিংঙাই ওইরবা দাইমন্দ লীগ ত্রোফী লৌবা অহানবা ভারত মচা ওইরক্তুনা অমুক্কা হন্না পুৱারী ইখিবগীদমক থাগৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“@Neeraj_chopra1 গী মফমদা লেমজনিংঙাই ওইরবা দাইমন্দ লীগ ত্রোফী লৌবা অহানবা ভারত মচা ওইদুনা পুৱারী অমুক্কা হন্না ইখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি‍। মহাক্না কত্থোকপা অমদি লেপ্তনা চঙশিনবগী অথোইবা মতৌ উৎলি‍। মহাক্না হন্না হন্না মায় পাক্তুনা ভারতকী শান্নরোয়শিংনা খোঙজেল য়াঙনা চেনখৎলিবদু উৎলে‍।”