Prime Minister's Office
PM greets sportspersons on National Sports Day
Pays tributes to Major Dhyan Chand on his birth anniversary
29 AUG 2022 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the sportspersons on National Sports Day. The Prime Minister has also paid tributes to legendary Indian Hockey player Major Dhyan Chand on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on National Sports Day and tributes to Major Dhyan Chand Ji on his birth anniversary.
The recent years have been great for sports. May this trend continue. May sports keep gaining popularity across India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জাতিগী শান্ন-খোৎনবগী নুমিত্তা শান্নরোইশিংগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
মেজর ধ্যান চান্দগী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা মহাক্কী মফমদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
29 AUG 2022 9:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জাতিগী শান্ন-খোৎনবগী নুমিত্তা শান্নরোইশিংগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী শক্নাইরবা হোক্কী শান্নরোই মেজর ধ্যান চান্দগী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা মহাক্কী মফমদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"জাতিগী শান্ন-খোৎনবগী নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি অমসুং মেজর ধ্যান চান্দগী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা ইকাইখুম্নবা উৎচরি।
হন্দক্কী চহি খরা অসি শান্ন-খোৎনবদা য়াম্না চাউখৎপা পুরকখ্রে। মসিগী মচৎ অসি মখা চত্থদুনা লৈবা ওইরসনু। ভারত পুম্বদা শান্ন-খোৎনবগী ইথিল হেনগৎতুনা পাম্নবা ওইরসনু।"