Prime Minister's Office
PM congratulates Lawn Bowl Men's team for clinching Silver Medal
06 AUG 2022 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sunil Bahadur, Navneet Singh, Chandan Kumar Singh and Dinesh Kumar, the players of Lawn Bowl Men's team for clinching the Silver Medal at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Proud of Sunil Bahadur, Navneet Singh, Chandan Kumar Singh and Dinesh Kumar, who have won a Silver medal in Lawn Bowls. Their teamwork and tenacity are admirable. Best wishes to them for their future endeavours. #Cheer4India"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লোন বোলগী নুপাগী তীমনা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 AUG 2022 10:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোন বোলগী নুপাগী তীমগী শান্নরোয়, সুনিল বহাদুর, নবনীত সিংহ, চন্দন কুমার সিংহ অমসুং দিনেশ কুমারনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“সুনিল বহাদুর, নবনীত সিংহ, চন্দন কুমার সিংহ অমসুং দিনেশ কুমারনা লোন বোলসতা সিলভর মেদল লৌরকপা ঙম্বগীদমক চাউথোকচবা পোকই। মখোয়গী তীমৱার্ক অমসুং অখাং কনবা অদু শীংথানীংঙাই ওই। মখোয়গী তুংগী পুন্সিগীদমক মখোয়দা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি। #Cheer4India”