প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা লন বলৰ পুৰুষৰ দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 AUG 2022 10:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাৰ্মিংহাম চিডব্লিউজি, ২০২২ ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা লন বলৰ পুৰুষৰ দলৰ খেলুৱৈ সুনীল বাহাদুৰ, নৱনীত সিং, চন্দন কুমাৰ সিং আৰু দীনেশ কুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰে;
"লন বলত ৰূপৰ পদক লাভ কৰা সুনীল বাহাদুৰ, নৱনীত সিং, চন্দন কুমাৰ সিং আৰু দীনেশ কুমাৰক লৈ গৌৰৱান্বিত। তেওঁলোকৰ টীমৱৰ্ক আৰু দৃঢ়তা প্ৰশংসনীয়। তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলো। #Cheer4India"

Prime Minister's Office
PM congratulates Lawn Bowl Men's team for clinching Silver Medal
06 AUG 2022 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sunil Bahadur, Navneet Singh, Chandan Kumar Singh and Dinesh Kumar, the players of Lawn Bowl Men's team for clinching the Silver Medal at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Proud of Sunil Bahadur, Navneet Singh, Chandan Kumar Singh and Dinesh Kumar, who have won a Silver medal in Lawn Bowls. Their teamwork and tenacity are admirable. Best wishes to them for their future endeavours. #Cheer4India"