Prime Minister's Office
PM congratulates weightlifter Mirabai Chanu on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022
30 JUL 2022 11:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated weightlifter Mirabai Chanu on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The exceptional @mirabai_chanu makes India proud once again! Every Indian is delighted that she’s won a Gold and set a new Commonwealth record at the Birmingham Games. Her success inspires several Indians, especially budding athletes."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কমনৱেল্থ গেমছ, ২০২২ত স্বৰ্ণ পদক জয়ী ভাৰত্তোলক মীৰাবাই চানুক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
30 JUL 2022 11:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত কমনৱেল্থ গেমছ, ২০২২ত স্বৰ্ণ পদক জয়ী ভাৰত্তোলক মীৰাবাই চানুক অভিনন্দন জনাইছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“ব্যতিক্ৰমী@mirabai_chanuয়ে আকৌ ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰিলে! প্ৰতিগৰাকী ভাৰতীয়ই আনন্দিত যে তেওঁ এটা সোণ লাভ কৰাৰ লগতে বাৰ্মিংহাম গেমছত কমনৱেলথৰ নতুন অভিলেখ গঢ়িবলৈ সক্ষম হৈছে। তেওঁৰ সফলতাই বহু ভাৰতীয়ক, বিশেষকৈ উদীয়মান খেলুৱৈক অনুপ্ৰাণিত কৰিব।”