প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মিরাবাই চনুনা কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা গোল্দ মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
30 JUL 2022 11:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংঘমদা পাঙথোক্লিবা কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা মিরাবাই চনুনা গোল্দ মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থোইদোক হেন্দোক্লবা @mirabai_chanuনা অমুক হন্না ভারতপু চাউথোকচবা পোকহনখি! মহাক্না গোল্দ লৌরকপা অমসুং বর্মিংঘম গেমসতা অনৌবা কম্মনৱেল্থকী রেকোর্দ থম্বা ঙম্বা অসিদা ভারত মচা খুদিংমক্না নুংঙাইবা ফাওহনখি। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা ভারতমচা কয়াদা, মরু ওইনা হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয়শিংদা ইথিল পীরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates weightlifter Mirabai Chanu on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022
30 JUL 2022 11:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated weightlifter Mirabai Chanu on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The exceptional @mirabai_chanu makes India proud once again! Every Indian is delighted that she’s won a Gold and set a new Commonwealth record at the Birmingham Games. Her success inspires several Indians, especially budding athletes."