Prime Minister's Office
PM invites ideas for Mann Ki Baat
15 JUL 2022 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share the ideas and suggestions for upcoming episode of Mann ki Baat to be telecasted on 31st July 2022 at 11 AM. The ideas can be shared on MyGov, Namo App, or dial the number 1800-11-7800 to record the message.
Sharing MyGov invitation, the Prime Minister tweeted;
"Do you have inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 31st? I look forward to hearing them…share them either on MyGov or the NaMo App. Record your message by dialling 1800-11-7800.
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-31st-july-2022/?/target=inapp&type=group_issue&nid=332891

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମନ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ ମତାମତ ଦେବାକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
15 JUL 2022 9:29AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୩୧ ଜୁଲାଇ ୨୦୨୨ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧ ଟା ସମୟରେ ପ୍ରସାରିତ ହେବାକୁ ଥିବା ମନ କି ବାତର ଆଗାମୀ ଏପିସୋଡ ପାଇଁ ମତାମତ ଏବଂ ପରାମର୍ଶ ସେୟାର କରିବାକୁ ଲୋକଙ୍କୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତିୟ । ମତାମତଗୁଡ଼ିକୁ MyGov, Namo App ରେ ସେୟାର କରାଯାଇପାରିବ କିମ୍ବା ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରିବା ପାଇଁ ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ ନମ୍ବରକୁ ଡାଏଲ୍ କରାଯାଇ ପାରିବ ।
MyGov ନିମନ୍ତ୍ରଣ ସେୟାର ସହିତ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଆପଣଙ୍କର ଏହି ମାସର ମନ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ କିଛି ମତାମତ ଅଛି କି ? ଯାହା ୩୧ ତାରିଖରେ ପ୍ରସାରିତ ହେବ । ମୁଁ ସେଗୁଡିକ ଶୁଣିବାକୁ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି ... ସେଗୁଡିକ MyGov କିମ୍ବା Namo App ରେ ସେୟାର କରନ୍ତୁ । ଅଥବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ ରେ ଡାଏଲ୍ କରି ଆପଣଙ୍କ ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରନ୍ତୁ ।”
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-31st-july-2022/?/target=inapp&type=group_issue&nid=332891