প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মন কী বাতকী ৱাখল্লোন পীরক্নবা হায়খ্রে
15 JUL 2022 9:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুলাই ৩১, ২০২২গী অয়ুক্কী পুং ১১দা শন্দোক্কদবা মথংগী মন কী বাত ইপিসোদকীদমক্তা ৱাখল্লোন অমসুং পাউতাক পীরবিরক্নবা মীয়ামদা পাউজেল পীখ্রে। ৱাখল্লোনশিং অসি মাইগোব, নামো এপ নত্ত্রগা নম্বর ১৮০০-১১-৭৮০০দা রেকোর্দ তৌরগা পীরকপা য়াগনি।
মাইগোবকী পাউজেল শ্যার তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখিঃ
“হন্দক্কী তাং ৩১দা শন্দোক্কদৌরিবা থা অসিগী #MannKiBaatকী ইনপুত অদোমগী নাক্তা লৈরবরা? ঐহাক্না মখোয়শিং তানীংলি...মাইগোব নত্ত্রগা নামো এপ্তা থাবীরকউ। নত্ত্রগা ১৮০০-১১-৭৮০০দা দাইল তৌরগা অদোমগী ৱারোল রেকোর্দ তৌবীয়ু।
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-31st-july-2022/?/target=inapp&type=group_issue&nid=332891

Prime Minister's Office
PM invites ideas for Mann Ki Baat
15 JUL 2022 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share the ideas and suggestions for upcoming episode of Mann ki Baat to be telecasted on 31st July 2022 at 11 AM. The ideas can be shared on MyGov, Namo App, or dial the number 1800-11-7800 to record the message.
Sharing MyGov invitation, the Prime Minister tweeted;
"Do you have inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 31st? I look forward to hearing them…share them either on MyGov or the NaMo App. Record your message by dialling 1800-11-7800.
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-31st-july-2022/?/target=inapp&type=group_issue&nid=332891