Prime Minister's Office
PM shares a booklet based on last month's Mann ki Baat
22 MAY 2022 1:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a booklet based on the last month's episode of Mann ki Baat containing interesting articles on the topics discussed in the programme.
The Prime Minister tweeted;
"I’ve been getting numerous inputs for the #MannKiBaat programme next week. Happy to see youngsters share their views in large numbers. Here is a booklet on last month’s episode containing interesting articles on the topics discussed.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মমাঙ থাগী মন কি বাত্তা য়ুম্ফম ওইবা লাইরিক অমা পি.এম.না সেয়র তৌরক্লি
22 MAY 2022 1:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমাঙ থাগী মন কি বাত তাঙ্কক্তা য়ুম্ফম ওইবা থৌরম অদুদা খন্নখিবা হীরমশিংগী মতাঙদা নুংঙাইরবা ৱারেংশিং য়াওবা লাইরিক মচা অমা মীয়ামদা লান্থোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“মথং চয়োলগী #MannKiBaat থৌরমগীদমক ঐনা মশিং য়াম্লবা ৱাফম কয়া ফংলি‍। মশিং য়াম্লবা নহারোলশিংনা মখোয়গী ৱাখল্লোন ফোঙদোক্নরকপা উবদা নুংঙাইবা ফাওই‍। মমাঙ থাগী তাঙ্কক্তা খন্নখিবা হীরমশিংগী মতাঙদা নুংঙাইরবা ৱারেং কয়া য়াওবা লাইরিক মচা অমা মসিদা লৈজরে‍।
http://davp.nic.in/ebook/mkbhin2022/index.html"