প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যোৱা মাহৰ মন কী বাতৰ ভিত্তিত প্ৰস্তুত কৰা এখন পুস্তিকা শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
22 MAY 2022 1:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে যোৱা মাহত মন কী বাতৰ খণ্ডত আলোচনা কৰা আকৰ্ষণীয় বিষয়ক লৈ প্ৰস্তুত কৰা এখনি পুস্তিকা শ্বেয়াৰ কৰে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “অহা সপ্তাহৰ #MannKiBaat অনুষ্ঠানৰ বাবে মই অসংখ্য ইনপুট লাভ কৰিছো৷ যুৱক-যুৱতীকসকলে ইমান সংখ্যাক মতামত শ্বেয়াৰ কৰা দেখি সুখী হৈছো৷ যোৱা মাহত মন কী বাতৰ খণ্ডত আলোচনা কৰা আকৰ্ষণীয় বিষয়ক লৈ এখন পুস্তিকা প্ৰস্তুত কৰা হৈছে৷”
http://davp.nic.in/ebook/mkbhin2022/index.html"

Prime Minister's Office
PM shares a booklet based on last month's Mann ki Baat
22 MAY 2022 1:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a booklet based on the last month's episode of Mann ki Baat containing interesting articles on the topics discussed in the programme.
The Prime Minister tweeted;
"I’ve been getting numerous inputs for the #MannKiBaat programme next week. Happy to see youngsters share their views in large numbers. Here is a booklet on last month’s episode containing interesting articles on the topics discussed.