Prime Minister's Office
PM to address ‘Yuva Shivir’ organised by Shree Swaminarayan Temple on 19th May
18 MAY 2022 7:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the ‘Yuva Shivir’ being organised at Karelibaug, Vadodara on 19th May 2022 at 10:30 AM via video conferencing. Shree Swaminarayan Temple, Kundaldham and Shree Swaminarayan Temple Karelibaug, Vadodara are organising the Shivir.
The Shivir aims to involve more youth in social service and towards nation building. It also aims to make the youth partners in building a new India through initiatives like Ek Bharat Shreshtha Bharat, Aatmanirbhar Bharat, Swachh Bharat etc.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১৯ মে’ত শ্ৰী স্বামীনাৰায়ণ মন্দিৰৰ দ্বাৰা আয়োজিত ‘যুৱ শিৱিৰ’ত ভাষণ আগবঢ়াব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
18 MAY 2022 7:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১৯ মে’, ২০২২ৰ পুৱা ১০.৩০বজাত ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিংযোগে বদোদৰাৰ কাৰেলিবাগত আয়োজিত ‘যুৱ শিৱিৰ’ত ভাষণ আগবঢ়াব৷ কুণ্ডলধামৰ শ্ৰী স্বামীনাৰায়ণ মন্দিৰ আৰু বদোদৰাৰ কাৰেলিবাগৰ শ্ৰী স্বামীনাৰায়ণ মন্দিৰে এই শিৱিৰৰ আয়োজন কৰিছে৷
এই শিৱিৰৰ লক্ষ্য হৈছে সমাজ সেৱা আৰু ৰাষ্ট্ৰ নিৰ্মাণত অধিক যুৱক-যুৱতীক জড়িত কৰা৷ তদুপৰি, এক ভাৰত শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত, আত্মনিৰ্ভৰ ভাৰত, স্বচ্ছ ভাৰত ইত্যাদিৰ দৰে পদক্ষেপৰ জৰিয়তে এখন নতুন ভাৰত নিৰ্মাণত যুৱক-যুৱতীসকলক সহযোগী কৰাটোও ইয়াৰ লক্ষ্য৷