ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମଇ ୧୯ ତାରିଖରେ ଶ୍ରୀ ସ୍ୱାମୀନାରାୟଣ ମନ୍ଦିର ଆନୁକୂଲ୍ୟରେ ଆୟୋଜିତ ‘ଯୁବ ଶିବିର 'କୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
18 MAY 2022 7:50PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ଜରିଆରେ ୧୯ ମଇ ୨୦୨୨ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୦.୩୦ରେ ଭଦୋଦରାର କରେଲିବାଗ ଠାରେ ଆୟୋଜିତ "ଯୁବ ଶିବିର” କୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ । କୁଣ୍ଡଳଧାମର ଶ୍ରୀ ସ୍ୱାମୀନାରାୟଣ ମନ୍ଦିର, ଏବଂ ଭଦୋଦରାର କରେଲିବାଗର ଶ୍ରୀ ସ୍ୱାମୀନାରାୟଣ ମନ୍ଦିର ଏହି ଶିବିର ଆୟୋଜନ କରୁଛନ୍ତି ।
ସାମାଜିକ ସେବା ତଥା ରାଷ୍ଟ୍ର ର୍ନିମାଣ ଦିଗରେ ଅଧିକରୁ ଅଧିକ ଯୁବକଙ୍କୁ ଜଡିତ କରିବାକୁ ଏହି ଶିବିର ଲକ୍ଷ୍ୟ ରଖିଛି । ଏକ ଭାରତ ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଭାରତ, ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତ, ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତ ଇତ୍ୟାଦି ପଦକ୍ଷେପ ମାଧ୍ୟମରେ ଯୁବକମାନଙ୍କ ସହଯୋଗରେ ଏକ ନୂତନ ଭାରତ ଗଢିବା ପାଇଁ ଏହା ମଧ୍ୟ ଲକ୍ଷ୍ୟ ରଖିଛି ।

Prime Minister's Office
PM to address ‘Yuva Shivir’ organised by Shree Swaminarayan Temple on 19th May
18 MAY 2022 7:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the ‘Yuva Shivir’ being organised at Karelibaug, Vadodara on 19th May 2022 at 10:30 AM via video conferencing. Shree Swaminarayan Temple, Kundaldham and Shree Swaminarayan Temple Karelibaug, Vadodara are organising the Shivir.
The Shivir aims to involve more youth in social service and towards nation building. It also aims to make the youth partners in building a new India through initiatives like Ek Bharat Shreshtha Bharat, Aatmanirbhar Bharat, Swachh Bharat etc.