প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মে ১৯দা শ্রী স্বামীনারায়ন মন্দিরনা পাঙথোকপা ‘য়ুবা শিবির’দা ৱা ঙাংলগনি
18 MAY 2022 7:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা মে ১৯, ২০২২গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবা মতমদা বদোদরাগী করেলীবাগতা পাঙথোকপা ‘য়ুবা শিবির’দা ৱা ঙাংলগনি। শ্রী স্বামীনারায়ন মন্দির, কুন্দলধাম অমসুং শ্রী স্বামীনারায়ন মন্দির করেলীবোগ, বদোদরানা শিবির অসি পাঙথোক্লি।
শিনিরনা খুন্নাইগী শেবা তৌবা অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা নহাশিংনা হেন্না য়াওশিনহন্নবা পান্দম থম্মি। মসিনা এক ভারত শ্রেস্থ ভারত, আত্মনির্ভর ভারত, স্বচ্ছ ভারত অসিনচিংবা থৌরাংশিংগী খুত্থাংদা অনৌবা ভারত অমা শেমগৎপদা নহাশিংগা পার্তনর ওইনবা পান্দমসু থম্মি।

Prime Minister's Office
PM to address ‘Yuva Shivir’ organised by Shree Swaminarayan Temple on 19th May
18 MAY 2022 7:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the ‘Yuva Shivir’ being organised at Karelibaug, Vadodara on 19th May 2022 at 10:30 AM via video conferencing. Shree Swaminarayan Temple, Kundaldham and Shree Swaminarayan Temple Karelibaug, Vadodara are organising the Shivir.
The Shivir aims to involve more youth in social service and towards nation building. It also aims to make the youth partners in building a new India through initiatives like Ek Bharat Shreshtha Bharat, Aatmanirbhar Bharat, Swachh Bharat etc.