Prime Minister's Office
On International Nurses Day, PM appreciates the Nurses for their vital role in keeping our planet healthy
12 MAY 2022 10:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the Nurses for their vital role in keeping our planet healthy on International Nurses Day.
The Prime Minister tweeted;
"Nurses play a vital role in keeping our planet healthy. Their dedication and compassion is exemplary. International Nurses Day is a day to reiterate our appreciation to all nursing staff for their exceptional work even in the most challenging of situations."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী নর্সশিংগী নুমিত্তা মালেম অসিবু শাফনা থমবদা মখোয়না লৌরিবা মরুওইবা থৌদাংগীদমক নর্সশিংবু পি.এম.না থাগৎখ্রে
12 MAY 2022 10:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নর্সশিংবু মালেম অসি শাফনা থমবদা মখোয়না লৌরিবা মরুওইবা থৌদাংগীদমক মালেমগী নর্সশিংগী নুমিত্তা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা:
“মালেম অসিবু শাফনা থমবদা নর্সশিংনা মরুওইবা থৌদাং অমা য়ারি‍। মখোয়গী কত্থোকপা অমসুং মিনুংসি ফিদম্নিংঙাইনি‍। মালেমগী নর্সশিংগী নুমিৎ অসি খ্বাইদগী খুদোংথিনিংঙাই ওইবা ফীভম ফাওবদা মখোয়না লৌরিবা শিংথানিংঙাই ওইরবা থৌদাংশিংগীদমক মখোয়গী মফমদা ঐখোয়গী তৌবিমল খঙবা অমুক হন্না উৎনবগী নুমিৎ অমনি‍।”