প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় ধাত্ৰী দিৱসত পৃথিৱীক সুস্থ ৰখাত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰা বাবে ধাত্ৰীসকলক অভিনন্দন জনায়
12 MAY 2022 10:13AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় ধাত্ৰী দিৱসত পৃথিৱীক সুস্থ ৰখাত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰা বাবে ধাত্ৰীসকলক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে:
"নাৰ্ছসকলে আমাৰ গ্ৰহটোক সুস্থ ৰখাত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰে। তেওঁলোকৰ সমৰ্পণ আৰু সংবেদনশীলতা অনুকৰণীয়। আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰ্ছ দিৱস হৈছে সেইটো দিন, যি সময়ত আমি আমাৰ নাৰ্ছিং ষ্টাফৰ উৎকৃষ্ট কাৰ্যাৱলী, আনকি অত্যন্ত প্ৰত্যাহ্বানপূৰ্ণ পৰিস্থিতিতো উত্তম কাৰ্য কৰা বাবে তেওঁলোকৰ প্ৰতি বাৰম্বাৰ কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰো।"

Prime Minister's Office
On International Nurses Day, PM appreciates the Nurses for their vital role in keeping our planet healthy
12 MAY 2022 10:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the Nurses for their vital role in keeping our planet healthy on International Nurses Day.
The Prime Minister tweeted;
"Nurses play a vital role in keeping our planet healthy. Their dedication and compassion is exemplary. International Nurses Day is a day to reiterate our appreciation to all nursing staff for their exceptional work even in the most challenging of situations."