Prime Minister's Office
At the core of our good governance efforts in India’s villages is to leverage the power of technology for the welfare of people: PM
24 APR 2022 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that at the core of our good governance efforts in India’s villages is to leverage the power of technology for the welfare of people. For this, Shri Modi has given an example of SVAMITVA scheme which has given great results.
In response to a tweet by MyGovIndia, the Prime Minister said;
"At the core of our good governance efforts in India’s villages is to leverage the power of technology for the welfare of people. An example of this is the SVAMITVA scheme which has given great results."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী খুঙ্গংশিংদা ঐখোয়গী অফবা লৈঙাক্কীদমক মরুওইনা হোৎনরিবশিংগী মনুংদা মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক তেক্নোলোজীগী শক্তি হেনগৎহনবা অসিনি:প্রধান মন্ত্রী
24 APR 2022 11:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ভারতকী খুঙ্গংশিংদা ঐখোয়গী অফবা লৈঙাক্কীদমক মরুওইনা হোৎনরিবশিংগী মনুংদা মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক তেক্নোলোজীগী শক্তি হেনগৎহনবা অসিনি। মসিগীদমক্তা, শ্রী মোদীনা য়াম্না চাউনা কান্নবা পীরিবা এস.ভি.এ.এম.আই.তি.ভি.এ. স্কীম্বু খুদম অমা ওইনা পীরি।
মাইগোবইন্দিয়ানা তৌরকপা ত্বীৎ অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকী খুঙ্গংশিংদা ঐখোয়গী অফবা লৈঙাক্কীদমক মরুওইনা হোৎনরিবশিংগী মনুংদা মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক তেক্নোলোজীগী শক্তি হেনগৎহনবা অসিনি। মসিগী খুদম অমা হায়রগদি য়াম্না চাউনা কান্নবা পীরিবা এস.ভি.এ.এম.আই.তি.ভি.এ. স্কীম অসিনি”।