ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ଗ୍ରାମଗୁଡିକରେ ଆମର ଉତ୍ତମ ଶାସନ ପ୍ରୟାସର ମୂଳ ଲକ୍ଷ୍ୟ ହେଉଛି ଲୋକଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟାର ଶକ୍ତିକୁ ଉପଯୋଗ କରିବା: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 APR 2022 11:03AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଭାରତର ଗ୍ରାମଗୁଡିକରେ ଆମର ଉତ୍ତମ ଶାସନ ପ୍ରୟାସର ମୂଳ ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟ ହେଉଛି ଲୋକଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟାର ଶକ୍ତିକୁ ଉପଯୋଗ କରିବା । ଏଥିପାଇଁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ SVAMITVA ଯୋଜନାର ଏକ ଉଦାହରଣ ଦେଇଛନ୍ତି ଯାହାକି ବହୁତ ଭଲ ଫଳାଫଳ ଦେଇଛି ।
MyGovIndia ର ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଭାରତର ଗ୍ରାମଗୁଡିକରେ ଆମର ଉତ୍ତମ ଶାସନ ପ୍ରୟାସର ମୂଳ ଅଂଶ ହେଉଛି ଲୋକଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା ଶକ୍ତିର ଉପଯୋଗ କରିବା । ଏହାର ଏକ ଉଦାହରଣ ହେଉଛି SVAMITVA ଯୋଜନା ଯାହା ବହୁତ ଭଲ ଫଳାଫଳ ଦେଇଛି ।”

Prime Minister's Office
At the core of our good governance efforts in India’s villages is to leverage the power of technology for the welfare of people: PM
24 APR 2022 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that at the core of our good governance efforts in India’s villages is to leverage the power of technology for the welfare of people. For this, Shri Modi has given an example of SVAMITVA scheme which has given great results.
In response to a tweet by MyGovIndia, the Prime Minister said;
"At the core of our good governance efforts in India’s villages is to leverage the power of technology for the welfare of people. An example of this is the SVAMITVA scheme which has given great results."