Prime Minister's Office
PM greets people on Easter
17 APR 2022 8:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Easter.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Happy Easter! We recall the thoughts and ideals of Jesus Christ and the emphasis on social justice as well as compassion. May the spirit of joy and brotherhood be furthered in our society."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইস্তর লাকপদা মীয়ামদা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
17 APR 2022 8:56AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইস্তরগী থৌরম লাকপদা মীয়ামদা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুংঙাইরবা ইস্তরগীদমক পাউজেল পীজরি! ঐখোয়না জীশু খৃস্তকী ৱাখল্লোন অমসুং আইদেল অমসুং মীয়ামগী ওইবা ৱায়েলদা লোয়ন-লোয়ননা মীনুংশিদা মরুওইবা পীখিবশিংবু নিংশিংলি। ঐখোয়গী সমাজদা মতম শাংনা নুঙাইবা অমসুং মচিল-মনাও ওইবগী ইথিল লৈবা ওইরসনু”।