Prime Minister's Office
PM pays tributes to those martyred in Jallianwala Bagh on this day in 1919
13 APR 2022 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to those martyred in Jallianwala Bagh on this day in 1919. Shri Modi has also shared his last year's speech at the inauguration of the renovated complex of Jallianwala Bagh Smarak.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to those martyred in Jallianwala Bagh on this day in 1919. Their unparalleled courage and sacrifice will keep motivating the coming generations. Sharing my speech at the inauguration of the renovated complex of Jallianwala Bagh Smarak last year. https://t.co/zjqdqoD0q2"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইং কুমজা ১৯১৯গী ঙসিগী নুমিৎ অসিদা জলিয়ানৱালা বাগতা থৱায়না পোন্থা পীখ্রবশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
13 APR 2022 10:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইং কুমজা ১৯১৯গী ঙসিগী নুমিৎ অসিদা জলিয়ানৱালা বাগতা থৱায়না পোন্থা পীখ্রবশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা মমাংগী চহিদা জলিয়ানৱালা বাগ স্মারক্কী শেমজিল্লবা কম্প্লেক্স শঙ্গাবদা থমখিবা ৱারোল অদুসু শিয়র তৌখ্রে।
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইং কুমজা ১৯১৯গী ঙসিগী নুমিৎ অসিদা জলিয়ানৱালা বাগতা থৱায়না পোন্থা পীখ্রবশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মখোয়গী লম্বা লৈত্রবা থৌনা অমসুং কত্থোকপা অদুনা হৌরক্লিবা মীরোলশিংদা ইথিল পীরগনি। মমাংগী চহিদা জলিয়ানৱালা বাগ স্মারক্কী শেমজিল্লবা কম্প্লেক্স শঙ্গাবদা ঐহাক্না থমখিবা ৱারোল অদু শিয়র তৌজরি। https://t.co/zjqdqoD0q2