প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১৯১৯ চনৰ আজিৰ দিনটোত জালিয়ানৱালাবাগ হত্যাকাণ্ডৰ শ্বহীদসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
13 APR 2022 10:22AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১৯১৯ চনৰ আজিৰ দিনটোত জালিয়ানৱালাবাগ হত্যাকাণ্ডৰ শ্বহীদসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছে৷ শ্ৰী মোদীয়ে লগতে জালিয়ানৱালাবাগ স্মাৰক চৌহদৰ পুনৰুজ্জীৱিতকৰণৰ উদ্বোধন উপলক্ষে বিগত বৰ্ষত আগবঢোৱা ভাষণটো শ্বেয়াৰ কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে কয়, “১৯১৯ চনৰ আজিৰ দিনটোত জালিয়ানৱালাবাগ হত্যাকাণ্ডৰ শ্বহীদসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছো৷ তেওঁলোকৰ অসাধাৰণ সাহস আৰু ত্যাগে উঠি অহা প্ৰজন্মই প্ৰেৰণা যোগাই থাকিব৷ জালিয়ানৱালাবাগ স্মাৰক চৌহদৰ পুনৰুজ্জীৱিতকৰণৰ উদ্বোধন উপলক্ষে আগবঢ়োৱা ভাষণটো মই শ্বেয়াৰ কৰিলো৷ ”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to those martyred in Jallianwala Bagh on this day in 1919
13 APR 2022 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to those martyred in Jallianwala Bagh on this day in 1919. Shri Modi has also shared his last year's speech at the inauguration of the renovated complex of Jallianwala Bagh Smarak.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to those martyred in Jallianwala Bagh on this day in 1919. Their unparalleled courage and sacrifice will keep motivating the coming generations. Sharing my speech at the inauguration of the renovated complex of Jallianwala Bagh Smarak last year. https://t.co/zjqdqoD0q2"