Prime Minister's Office
PM condoles passing away of former Indian Army Chief General S F Rodrigues
04 MAR 2022 7:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Indian Army Chief General S F Rodrigues.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the passing away of General S F Rodrigues. The nation will remain indebted to him for his exceptional service and contribution towards making India stronger. He was respected for his deep strategic knowledge. My thoughts are with his family and friends. RIP."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী ইন্দিয়ন আর্মী চিফ জেনরেল এস. এফ. রোদ্রিগসনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
04 MAR 2022 7:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী ইন্দিয়ন আর্মী চিফ জেনরেল এস. এফ. রোদ্রিগসনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“জেনরেল এস. এফ. রোদ্রিগসনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। ভারতপু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহনবগী মায়কৈদা মহাক্কী থোইদোক হেন্দোকপা সর্বিস অমসুং থৌদাং অদুগীদমক লৈবাক অসিনা লমন তোন্দুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী অচেৎপা স্ত্রাতেজিক নোলেজ অদুগীদমক মহাকপু ইকায় খুম্নরি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মরুপ মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। আর.আই.পি.”