Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted journalist Ravish Tiwari
19 FEB 2022 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted journalist Ravish Tiwari.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Destiny has taken away Ravish Tiwari too soon. A bright career in the media world comes to an end. I would enjoy reading his reports and would also periodically interact with him. He was insightful and humble. Condolences to his family and many friends. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা পাউমী, রবিশ তিৱারী লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
19 FEB 2022 9:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা পাউমী, রবিশ তিৱারী লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“রবিশ তিৱারীবু মপুনা ঐখোয়দগী য়াম্না ঙন্না পুবীখ্রে। মিদিয়া মালেমগী মশক থোক্লবা কেরিয়র অমা লোইশিনখ্রে। মহাক্কী পাউবু ঐহাক্না নুংঙাইনা পাজখিবনি অমসুং মহাক্কা তত্তনা পাউ ফাওনরম্বনি। মহাক অসি লৌশিং লৈবগা লোইননা চমজবা মীওই অমসুনি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মরুপ কয়াগী অৱাবদা ঐহাকসু শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।