ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶିଷ୍ଟ ସାମ୍ବାଦିକ ରବିଶ ତିୱାରୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି
19 FEB 2022 9:41AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଶିଷ୍ଟ ସାମ୍ବାଦିକ ରବିଶ ତିୱାରୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ନିୟତି ରବିଶ ତିୱାରୀଙ୍କୁ ଖୁବ୍ ଶୀଘ୍ର ଛଡ଼ାଇ ନେଇଛି । ମିଡିଆ ଜଗତର ଏକ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ ତାରକାଙ୍କ କ୍ୟାରିୟର ଶେଷ ହୋଇଛି । ମୁଁ ତାଙ୍କ ରିପୋର୍ଟ ପଢିବା ସହିତ ତାଙ୍କ ସହିତ ପର୍ଯ୍ୟାୟକ୍ରମେ ଆଲୋଚନା ମଧ୍ୟ କରିଛି । ସେ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଭଦ୍ର ଏବଂ ନମ୍ର ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ଅନେକ ବନ୍ଧୁଙ୍କୁ ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted journalist Ravish Tiwari
19 FEB 2022 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted journalist Ravish Tiwari.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Destiny has taken away Ravish Tiwari too soon. A bright career in the media world comes to an end. I would enjoy reading his reports and would also periodically interact with him. He was insightful and humble. Condolences to his family and many friends. Om Shanti."