প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰখ্যাত সাংবাদিক ৰবিশ তিৱাৰীৰ বিয়োগত শোক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 FEB 2022 9:41AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰখ্যাত সাংবাদিক ৰবিশ তিৱাৰীৰ দেহাৱসানত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"নিয়তিয়ে খুব সোনকালেই ৰবিশ তিৱাৰীক কাঢ়ি লৈ গৈছে। সংবাদ জগতখনৰ এটি উজ্জ্বল কেৰিয়াৰৰ পৰিসমাপ্তি ঘটিছে। মই তেওঁৰ প্ৰতিবেদনসমূহ পঢ়ি ভাল পাইছিলো আৰু সময়ে-সময়ে তেওঁৰ সৈতে মত-বিনিময়ো কৰিছিলো। তেওঁ অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন আৰু বিনয়ী আছিল। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধুবৰ্গলৈ সমবেদনা জনালো। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted journalist Ravish Tiwari
19 FEB 2022 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted journalist Ravish Tiwari.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Destiny has taken away Ravish Tiwari too soon. A bright career in the media world comes to an end. I would enjoy reading his reports and would also periodically interact with him. He was insightful and humble. Condolences to his family and many friends. Om Shanti."