Prime Minister's Office
PM congratulates Indian space scientists on successful launch of PSLV C52 mission
14 FEB 2022 10:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian space scientists on the successful launch of PSLV C52 mission.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to our space scientists on the successful launch of PSLV C52 mission. EOS-04 satellite will provide high resolution images under all weather conditions for agriculture, forestry and plantations, soil moisture and hydrology as well as flood mapping."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এস.এল.ভি. সি৫২ মিসন মায় পাক্না থাগৎখিবদা ইন্দিয়ন স্পেস সাইন্সিস্তশিংবু নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
14 FEB 2022 10:39AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পি.এস.এল.ভি. সি৫২ মিসন মায় পাক্না থাগৎখিবদা ইন্দিয়ন স্পেস সাইন্সিস্তশিংবু নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পি.এস.এল.ভি. সি৫২ মিসন মায় পাক্না থাগৎখিবদা ঐখোয়গী স্পেস সাইন্সিস্তশিংবু নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ই.ও.এস.-০৪ সেতেলাইতনা এগ্রীকলচর, ফোরেস্ত্রী অমসুং প্লান্তেসনস, সোইল মোইচর অমসুং হায়দ্রোলোজী লোয়ননা ফ্লদ মেপ্পিংগীদমক ৱেদর খুদিংদা হায় রিজোলুসন ইমেজশিং ফংহল্লগনি।”