Prime Minister's Office
PM remembers heroes of freedom struggle on completion of hundred years of Chauri Chaura incident
04 FEB 2022 7:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered the heroes of our freedom struggle on completion of hundred years of Chauri Chaura incident. He also shared his last year's speech when the centenary celebrations of the incident began.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today, we mark a hundred years of the Chauri Chaura incident. Sharing my speech from last year, when the centenary celebrations of the incident began. I spoke about a wide range of subjects including remembering the heroes of our freedom struggle.
https://t.co/jUkSVkjMSn"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চৌরী চৌরা থৌদোক থোকখিবা চহি চামা মপুং ফারকপদা নীংতম ইহৌগী অথৌবশিংবু নীংশিংখ্রে
04 FEB 2022 7:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চৌরী চৌরা থৌদোক থোকখিবা চহি চামা মপুং ফারকপদা নীংতম ইহৌগী অথৌবশিংবু নীংশিংখ্রে। মহাক্না থৌদোক অসিগী চহি চামা শুরকপগী পালন হৌখিবা মতমদা মমাংগী চহিদা মহাক্না পীখিবা ৱারোল অদুসু শিয়র তৌখি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঙসি, ঐখোয়না চৌরী-চৌরা থৌদোক থোকখিবগী চহি চামা শুবা পালন থৌরম পাঙথোক্লি। থৌদোক অসিগী চহি চামা শুরকপগী পালন হৌখিবা মমাংগী চহিগী মতম অদুদা ঐহাক্না পীখিবা ৱারোল অদু শিয়র তৌজরি। ঐহাক্না ঐখোয়গী নীংতম ইহৌগী অথৌবশিংবু নীংশিংবা য়াওনা হীরম কয়ামরুমদা ৱা ঙাংখি।
https://t.co/jUkSVkjMSn"