প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চৌৰী চৌৰাৰ ঘটনাৰ শতবৰ্ষ পূৰ্তিত স্বাধীনতা সংগ্ৰামৰ বীৰ সেনানীসকলক স্মৰণ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
04 FEB 2022 7:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চৌৰী চৌৰাৰ ঘটনাৰ শতবৰ্ষ পূৰ্তি উপলক্ষ্যে স্বাধীনতা সংগ্ৰামৰ বীৰ সেনানীসকলক স্মৰণ কৰে। উক্ত ঘটনাৰ শতবাৰ্ষিকী উদযাপনৰ শুভাৰম্ভণিত যোৱা বছৰ তেওঁ দিয়া ভাষণ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সকলোৰে সৈতে ভাগ বতৰা কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘আজি আমি চৌৰী চৌৰাৰ ঘটনাৰ এশ বছৰ পূৰ্ণ কৰিছোঁ। এই ঘটনাৰ শতবাৰ্ষিকী উদযাপনৰ শুভাৰম্ভণিত যোৱা বছৰ মই দিয়া ভাষণ সকলোৰে সৈতে ভাগ বতৰা কৰিছোঁ। আমাৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামৰ বীৰ সেনানীসকলক স্মৰণ কৰি মই বিভিন্ন বিষয় সন্দৰ্ভত মত ব্যক্ত কৰিছিলোঁ।’

Prime Minister's Office
PM remembers heroes of freedom struggle on completion of hundred years of Chauri Chaura incident
04 FEB 2022 7:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered the heroes of our freedom struggle on completion of hundred years of Chauri Chaura incident. He also shared his last year's speech when the centenary celebrations of the incident began.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today, we mark a hundred years of the Chauri Chaura incident. Sharing my speech from last year, when the centenary celebrations of the incident began. I spoke about a wide range of subjects including remembering the heroes of our freedom struggle.
https://t.co/jUkSVkjMSn"