Prime Minister's Office
Mann ki Baat to take place at 11.30 AM on 30th January, 2022
23 JAN 2022 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that 'Mann ki Baat' which will take place on 30th January, 2022, will begin at 11:30 AM after observing the remembrances to Gandhi Ji on his Punya Tithi.
The Prime Minister's Office tweeted;
"This month’s #MannKiBaat, which will take place on the 30th, will begin at 11:30 AM after observing the remembrances to Gandhi Ji on his Punya Tithi."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০২২গী জনুৱারী ৩০দা অয়ুক্কী পুং ১১.৩০ তাবা মতমদা মন কি বাত পাংথোক্লগনি
23 JAN 2022 9:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ২০২২গী জনুৱারী ৩০দা পাংথোক্কদবা ‘মন কি বাত’ অসি গান্ধিজিবু মহাক্কী পুন্য তিথিদা নিংশিং থৌরম পাংথোক্লবা মতুং অয়ুক্কী পুং ১১.৩০ তাবা মতমদা হৌরগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশংদগী ত্বীত তৌরকখি;
“হন্দক্কী থা অসিগী #মনকিবাত, তাং ৩০দা পাংথোক্কবা অদু গান্ধিজিবু মহাক্কী পুন্য তিথিদা নীশিং থৌরম পাংথোক্লবা মতুংদা অয়ুক্কী পুং ১১.৩০ তাবা মতমদা হৌরগনি।”