Prime Minister's Office
PM greets people of Nagaland on their Statehood Day
01 DEC 2021 10:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Nagaland on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the special occasion of Nagaland’s Statehood Day, greetings to the wonderful people of the state. Naga culture personifies valour and humane values. The people of Nagaland are making rich contributions to India’s growth. I pray for Nagaland’s progress in the years to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নাগালেন্দগী মীয়ামদা রাজ্য অসি শেমখিবগী নুমিৎকা মরী লৈননা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2021 10:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাগালেন্দগী মীয়ামদা রাজ্য অসি শেমখিবগী নুমিৎকা মরী লৈননা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"নাগালেন্দগী স্তেতহুদ দেগী অখন্নবা থৌরমদা, রাজ্য অসিগী ফজরবা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি৷ নাগা কল্চরনা থৌনা অমসুং হ্যুমেন ভেল্যুশিং উৎলি৷ নাগালেন্দগী মীয়াম্না ভারতকী গ্রোথতা অচৌবা কন্ত্রিব্যুসন লৌরি৷ লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা নাগালেন্দবু চাওখৎপা পুরকপা ওইরসনু হায়না ঐনা নিজরি৷"