প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নাগালেণ্ডৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 DEC 2021 10:12AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে নাগালেণ্ডৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘নাগালেণ্ডৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসৰ এই বিশেষ দিনটোত ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। নাগা সংস্কৃতিয়ে শৌৰ্য আৰু মানৱীয় মূল্যবোধক প্ৰতিফলিত কৰে। নাগালেণ্ডৰ জনসাধাৰণে ভাৰতৰ বিকাশত গুৰুত্বপূৰ্ণ অৱদান আগবঢ়াই আহিছে। অনাগত বছৰসমূহত নাগালেণ্ডৰ প্ৰগতিৰ বাবে মই প্ৰাৰ্থনা জনাইছোঁ।’

Prime Minister's Office
PM greets people of Nagaland on their Statehood Day
01 DEC 2021 10:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Nagaland on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the special occasion of Nagaland’s Statehood Day, greetings to the wonderful people of the state. Naga culture personifies valour and humane values. The people of Nagaland are making rich contributions to India’s growth. I pray for Nagaland’s progress in the years to come."