Prime Minister's Office
PM congratulates Singhraj Adhana for winning Bronze Medal in shooting at Paralympics Games
31 AUG 2021 12:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Singhraj Adhana for winning the Bronze Medal in shooting at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Exceptional performance by Singhraj Adhana! India’s talented shooter brings home the coveted Bronze Medal. He has worked tremendously hard and achieved remarkable successes. Congratulations to him and best wishes for the endeavours ahead. #Paralympics #Praise4Para"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সতা সিঙ্গরাজ অধানানা শুতিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌখিবদা পি.এম.না হরাওবা ফোংদোকখ্রে
31 AUG 2021 12:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোকিওদা পাংথোকখিবা পেরালিম্পিক্স গেম্সতা সিঙ্গরাজ অধানানা শুতিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌখিবদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি;
“সিঙ্গরাজ অধানানা মমাংদা অমুক্তা শান্নখিদ্রিবা মওং উৎখি! ভারতকী হৈ-শিংলবা শুতরনা ময়াম্না তান্নরিবা ব্রোঞ্জ মেদল পুরক্লি। মহাক্না য়াম্না কন্না হোৎনখি অমসুং অমসুং য়াম্না ফজনা মায় পাকখি। মহাক্কীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি অমসুং তুংগী হোৎনরকপা কয়াদা খ্বায়দগী অহেনবা পুরক্নবা য়াইফ পাউজেল পীজরি। Paralympics #Praise4Para”।