Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
29 AUG 2021 9:24AM by PIB Delhi
More than 73.8 lakh doses have been administered in last 24 hours
63.09 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
45,083 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.13% of total cases
India's Active caseload stands at 3,68,558
Recovery Rate currently at 97.53%
35,840 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,18,88,642
Weekly Positivity Rate (2.28%) less than 3% for last 65 days
Daily positivity rate (2.57%) less than 3% for last 34 days
51.86 cr Total Tests conducted so far

ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
କୋଭିଡ-୧୯ ଅପଡେଟ
29 AUG 2021 9:24AM by PIB Bhubaneshwar
ଗତ ୨୪ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୭୩.୮ ଲକ୍ଷରୁ ଅଧିକ ଟିକାକରଣ ହୋଇଯାଇଛି ।
ଦେଶବ୍ୟାପୀ ଟିକାକରଣ ଅଭିଯାନ ଅନ୍ତର୍ଗତ ଏପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ୬୩.୦୯କୋଟିରୁ ଅଧିକ ଟିକା ଦିଆଯାଇସାରିଛି ।
ଗତ ୨୪ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ଭାରତରେ ୪୫,୦୮୩ ନୂଆ ରୋଗୀ ଚିହ୍ନଟ ହୋଇଛନ୍ତି ।
ସକ୍ରିୟ ମାମଲା ସର୍ବମୋଟ ମାମଲାର ୧.୧୩ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି ।
ଭାରତରେ ବର୍ତ୍ତମାନ ୩, ୬୮, ୫୫୮ସକ୍ରିୟ ମାମଲା ରହିଛି ।
ବର୍ତ୍ତମାନ ଆରୋଗ୍ୟହାର ୯୭.୫୩ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି ।
ଗତ ୨୪ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୩୫,୮୪୦ରୋଗୀ ସୁସ୍ଥ ହୋଇଛନ୍ତି,
ଦେଶରେ ବର୍ତ୍ତମାନ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ସର୍ବମୋଟ ୩,୧୮, ୮୮, ୬୪୨ରୋଗୀ ସୁସ୍ଥ ହୋଇଛନ୍ତି ।
ସାପ୍ତାହିକ ପଜିଟିଭିଟି ହାର ବର୍ତ୍ତମାନ ୨.୨୮ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି, ଯାହା ଗତ ୬୫ ଦିନରେ ୩ପ୍ରତିଶତରୁ କମ୍ ରହିଛି ।
ଦୈନିକ ପଜିଟିଭିଟି ହାର ୨.୫୭ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି, ଏହା ଗତ ୩୧ଦିନରୁ ୩ ପ୍ରତିଶତରୁ କମ୍ ରହିଛି ।
ବର୍ତ୍ତମାନ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ସର୍ବମୋଟ ୫୧.୮୬ କୋଟିରୁ ଅଧିକ ପରୀକ୍ଷଣ କରାଯାଇସାରିଛି ।