হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
29 AUG 2021 9:24AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩.৮ হেন্না কাপথোকখ্রে‍।
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসদ দ্রাইব অসিগী মখাতা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬৩.০৯ কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভারত্তা অনৌবা কোস ৪৫,০৮৩ থেংনখি
অপুনববা কেসকী ১.১৩%না এক্তিব কেস ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৬৮,৫৫৮নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৫৩%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৩৭,৯২৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মীশিং ৩,১৮,৮৮,৬৪২ ফগৎলকখ্রে‍
হৌখিবা নুমিৎ ৬৫নিদা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (২.২৮%) ৩%গী মখাদা লৈ
হৌখিবা নুমিৎ ৩৪নিদা নোংমগী পোজিতিবিতী রেত (২.৫৭%) ৩%গী মখাদা লৈ
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫১.৮৬ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
29 AUG 2021 9:24AM by PIB Delhi
More than 73.8 lakh doses have been administered in last 24 hours
63.09 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
45,083 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.13% of total cases
India's Active caseload stands at 3,68,558
Recovery Rate currently at 97.53%
35,840 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,18,88,642
Weekly Positivity Rate (2.28%) less than 3% for last 65 days
Daily positivity rate (2.57%) less than 3% for last 34 days
51.86 cr Total Tests conducted so far