Prime Minister's Office
PM expresses grief at loss of lives in road accident in Maharashtra
Announces ex-gratia from PMNRF for victims
20 AUG 2021 11:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief at the loss of lives due to a road accident in Buldhana district of Maharashtra.
A PMO tweet said;
"Anguished by the loss of lives due to an accident in Buldhana district. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased. Rs. 50,000 would be given to injured: PM Modi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাস্ত্রদা লম্বীগী লাইবক থিবা থৌদোক্তা মীশি মীনা থোকখিবদা পি.এম.না নুংঙাইতবা ফোঙদোক্লি
ভিক্তিমশিংগীদমক্তা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
20 AUG 2021 11:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী বুল্ধানা দিস্ত্রিক্তা লম্বীগী লাইবক থিবা থৌদোক অমদা মীশি মীনা থোকখিবদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে‍।
পি.এম.ও.গী ত্বীত অমদা হায়খিবদা:
বুলধানা দিস্ত্রিক্তা লম্বীগী লাইবক থিবা থৌদোক অমদা মীশি মীনা থোকখিবসিনা ৱাহল্লে‍। অৱাবা তাহৌরবা ইমুংশিংগী মফমদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকচরি‍। শোক্লবশিং থুনা ফগৎলকপা ওইসনু‍। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রেসিয়া অমদি শোক্লবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীরগনি: পি.এম. মোদী”