Prime Minister's Office
PM condoles demise of Ayurveda proponent Dr. Balaji Tambe
11 AUG 2021 10:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Dr. Balaji Tambe, an Ayurveda practitioner and proponent of Yoga.
In a tweet, the Prime Minister said, "Dr. Balaji Tambe will be remembered for his numerous efforts to make Ayurveda globally popular, especially among the youth. He was admired for his compassionate nature. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti".

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অয়ুর্বেদ শৌগৎলোই দা. বলাজী তাম্বে লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 AUG 2021 10:21AM by PIB Imphal
অয়ুর্বেদ প্রেক্তিস্নর অমসুং য়োগ শৌগৎলোই দা. বলাজী তাম্বে লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি, "য়োগ অসি মালেম শিনবা থুংনা মরু ওইনা নহাশিংনা শান্ননবা দা. বলাজী তাম্বেনা হোৎনরম্বা কয়া অদুগীদমক মহাকপু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি৷ মহাক্কী মীনুংশি লৈবা মতৌ অদুগীদমক মহাকপু ময়াম্না পাম্নরিবনি৷ মহাক্না লৈখিদবা অসিনা থমোই নুংঙাইহন্দ্রে৷ মহাক্কী ইমুং-মানুং অমসুং মহাকপু পামজরিবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ ওম শান্তি"৷