Prime Minister's Office
PM condoles demise of Ayurveda proponent Dr. Balaji Tambe
11 AUG 2021 10:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Dr. Balaji Tambe, an Ayurveda practitioner and proponent of Yoga.
In a tweet, the Prime Minister said, "Dr. Balaji Tambe will be remembered for his numerous efforts to make Ayurveda globally popular, especially among the youth. He was admired for his compassionate nature. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti".

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆୟୁର୍ବେଦ ପ୍ରବକ୍ତା ଡା. ବାଲାଜୀ ତାମ୍ବେଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
11 AUG 2021 10:21AM by PIB Bhubaneshwar
ଆୟୁର୍ବେଦ ଚିକିତ୍ସକ ଓ ଯୋଗ ପ୍ରବକ୍ତା ଡା. ବାଲାଜୀ ତାମ୍ବେଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ସାରା ବିଶ୍ୱ ବିଶେଷ କରି ଯୁବପୀଢିଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଆୟୁର୍ବେଦକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବା ପାଇଁ ଡା. ବାଲାଜୀ ତାମ୍ବେଙ୍କ ଆଜୀବନ ପ୍ରୟାସ ମନେ ରହିବ । ଦରଦୀ ପଣିଆ ପାଇଁ ସେ ପ୍ରଶଂସିତ ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ମୃତ୍ୟୁରେ ମର୍ମାହତ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି । ଓମ ଶାନ୍ତି ।”