প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আয়ুৰ্বেদিক প্ৰবক্তা ড০ বালাজী তাম্বেৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰে
11 AUG 2021 10:21AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আয়ুৰ্বেদিক আৰু যোগৰ প্ৰবক্তা ড০ বালাজী তাম্বেৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰে।
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘আয়ুৰ্বেদক যুৱচামৰ মাজত বিশ্বজুৰি জনপ্ৰিয় কৰাৰ ক্ষেত্ৰত ড০ বালাজী তাম্বেৰ অৰিহণাক আমি সদায় মনত ৰাখিম। সংবেদনশীল স্বভাৱৰ বাবে তেওঁ সকলোৰে প্ৰশংসা লাভ কৰছিল। তেওঁৰ মৃত্যুত মই ব্যথিত। তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গ আৰু অনুগামীলৈ গভীৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ওম শান্তিঃ।’

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Ayurveda proponent Dr. Balaji Tambe
11 AUG 2021 10:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Dr. Balaji Tambe, an Ayurveda practitioner and proponent of Yoga.
In a tweet, the Prime Minister said, "Dr. Balaji Tambe will be remembered for his numerous efforts to make Ayurveda globally popular, especially among the youth. He was admired for his compassionate nature. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti".