Prime Minister's Office
PM expresses his appreciation for each and every player of the Indian Hockey squad
For every hockey lover and sports enthusiast, 5th August 2021 will remain one of the most memorable days: PM
Hockey has a special place in the hearts and minds of every Indian
05 AUG 2021 8:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has praised Men’s Hockey Team of India for bringing home the Olympics Bronze. The Prime Minister reiterated special place that Hockey has in the hearts and minds of every Indian. He said for every hockey lover and sports enthusiast, 5th August 2021 will remain one of the most memorable days.
Then the Prime Minister, in a series of tweets, expressed his appreciation for each and every player of the Indian squad.
Earlier, the Prime Minister instantly reacted to India’s glorious victory like this
During the day, the Prime Minister expressed his happiness for Indian Hockey’s glorious moment once again during his Interaction with beneficiaries of the Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana in Uttar Pradesh.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী হোকী স্কাদকী শান্নরোই খুদিংমক মহাক্কী ওইবা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
হোকীবু পামজবা অমসুং শান্ন-খোৎনববু থৱায় য়াওজবা পুম্নমক্কী ওইনা ২০২১গী ওগস্তকী ৫ অসি খ্বায়দগী
নিংশিংলগদবা নুমিৎ ওইনা লৈহৌরগনি: পি.এম.
ভারত মচা পুম্বগী থম্মোয়দা হোকীনা অখন্নবা মফম অমা কনদুনা লৈরি
05 AUG 2021 8:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপাগী হোকী তীমবু ওলিম্পিক্স ব্রোঞ্জ ফংলকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। ভারত মচা পুম্বগী থম্মোয়দা হোকীনা অখন্নবা মফম অমা কনদুনা লৈরি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হন্না-হন্না হায়খি। মহাক্না হায় মদুদি হোকীবু পামজবা অমসুং শান্ন-খোৎনববু থৱায় য়াওজবা পুম্নমক্কী ওইনা ২০২১গী ওগস্তকী ৫ অসি খ্বায়দগী নিংশিংলগদবা নুমিৎ ওইনা লৈহৌরগনি
মদুগী মতুংদা প্রধান মন্ত্রীনা, ত্বীত পরিং অমদা, ভারত স্কাদকী শান্নরোই পুম্নমকপু মহাক্না থাগৎপা ফোংদোকখি।
মমাংদসু প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী অসিগুম্বা মায় পাক্লকপদা য়াম্না থুনা ওকই।
নুমিৎ অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেশতা মহাক্না প্রধান মন্ত্রী গরীব কল্যান অন্না য়োজনাগী বেনিফিসরীশিংগা উনবদা ভারতকী হোকী তীম্না মায় পাক্লকপা অসিদা হরাও তয়াম্বা অমুক হন্না ফোংদোকখি।