Prime Minister's Office
PM congratulates Lovlina Borgohain for winning Bronze Medal in Boxing at Tokyo Olympics 2020
04 AUG 2021 12:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Lovlina Borgohain for winning the Bronze Medal in Boxing at Tokyo Olympics 2020. The Prime Minister also said that her tenacity and determination are admirable.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Well fought @LovlinaBorgohai! Her success in the boxing ring inspires several Indians. Her tenacity and determination are admirable. Congratulations to her on winning the Bronze. Best wishes for her future endeavours. #Tokyo2020"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০দা লবলিনা বোর্গোহেন্না বোক্সিংদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা পি.এম.না হরাওবা ফোংদোকখ্রে
04 AUG 2021 12:04PM by PIB Imphal
তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০দা লবলিনা বোর্গোহিন্না বোক্সিংদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী অখাঙ কনবা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ অসি তমজনিঙাইনি।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ফজনা ফুনখি @LovlinaBorgohai! মহাক্না বোক্সিং রিঙদা মায় পাকখিবা অসিনা ভারত মচা কয়াদা পুক্নিং থৌগৎলি। মহাক্কী অখাঙ কনবা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ অসি তমজনিঙাইনি। মহাক্কী তুংগী অহেনবা তানবদা য়াইফরোল পীজরি।#Tokyo2020”