Prime Minister's Office
PM to interact with IPS probationers at Sardar Vallabhbhai Patel National Police Academy on 31st July
30 JUL 2021 10:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the IPS probationers at Sardar Vallabhbhai Patel National Police Academy on 31st July 2021, at 11 AM via video conferencing. He will also interact with the probationers during the event.
Union Home Minister Shri Amit Shah and Minister of State (Home) Shri Nityanand Rai will be present on the occasion.
About SVPNPA
Sardar Vallabhbhai Patel National Police Academy (SVPNPA) is the premier Police Training Institution in the country. It trains officers of the Indian Police Service at induction level and conducts various in-service courses for serving IPS Officers.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জুলাই ৩১দা সর্দার বল্লভাই পতেল নেস্নেল পুলিস একাদেমীদা আই.পি.এস. প্রোবেসনরশিংগা উন্নগনি
30 JUL 2021 10:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সর্দার বল্লভাই পতেল নেস্নেল পুলিস একাদেমীদা আই.পি.এস. প্রোবেসনরশিংগা ২০২১গী জুলাই ৩১গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা ৱা ঙাংগনি। থৌরম অসিদা মহাক্না প্রোবেসনরশিংগসু উনগনি।
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমিত শাহ অমসুং রাজ্যগী মন্ত্রী (গৃহ) শ্রী নিত্যানন্দ রাইসু থৌরম অসিদা শরু য়াগনি।
সর্দার বল্লভাই পতেল নেস্নেল পুলিস একাদেমীগী মরমদা
সর্দার বল্লভাই পতেল নেস্নেল পুলিস একাদেমী (এস.ভি.পি.এন.পি.এ.) অসি লৈবাক অসিগী অহানবা হৌদোকখিবা পুলিস ত্রেনিং ইন্সতিত্যুৎনি। হায়রিবা অসিনা ইন্দিয়ন পুলিস সর্বিসকী ওফিসরশিংবু থবক ফাওবগী থাক্তা ত্রেনিং পী অমসুং আই.পি.এস. ওফিসরশিংগী থবক্কী ইন-সর্বিস কোর্চ কয়া অমা চৎথরি।