Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Chandigarh-based food stall owner in his monthly 'Mann Ki Baat' address
25 JUL 2021 4:13PM by PIB Chandigarh
In his monthly radio address to the nation 'Mann Ki Baat', the Prime Minister, Shri Narendra Modi today lauded a Chandigarh-based food stall owner for his self-driven initiative in motivating others to get themselves vaccinated against COVID-19. During his address, the Prime Minister said that on suggestion of his daughter and niece, a food stall owner Sanjay Rana started feeding free chole bhature to those who had got the covid vaccine.
The owner sells chole bhature on a cycle in Sector-29, Chandigarh and to have this meal for free, one has to show that one has got the vaccine administered on the very day, said Prime Minister. He appreciated this effort and said that this act proves that for the welfare of the society, spirit of service and duty are required more than money.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মাহেকীয়া ‘মন কী বাত’ কাৰ্যক্ৰমত চণ্ডীগড়ৰ খাদ্য-ভাণ্ডাৰৰ গৰাকীক ভূয়সী প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 JUL 2021 4:13PM by PIB Guwahati
ৰেডিঅ’ যোগে সম্প্ৰাচাৰিত ৰাষ্ট্ৰক সম্বোধি দিয়া মাহেকীয়া ‘মন কী বাত’ কাৰ্যক্ৰমত চণ্ডীগড়ৰ খাদ্য-ভাণ্ডাৰৰ এগৰাকী মলিকে ক’ভিড-১৯ৰ প্ৰতিষেধক গ্ৰহণৰ বাবে অঞ্চলবাসীক অনুপ্ৰাণিত কৰাৰ বাবে গ্ৰহণ কৰা ভূমিকাক ভূয়সী প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। কাৰ্যক্ৰমটোত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে চণ্ডীগড়ৰ খাদ্য-ভাণ্ডাৰৰ গৰাকী সঞ্জয় ৰাণাই ৰাইজক ক’ভিড-১৯ৰ প্ৰতিষেধক গ্ৰহণৰ বাবে উদ্বুদ্ধ কৰিলৈকে নিজাববীয়াকৈ উদ্যোগ গ্ৰহণ কৰিছিল। তেওঁ জীয়ৰী আৰু ভতিজাকৰ পৰামৰ্শ মৰ্মে ক’ভিড-১৯ৰ প্ৰতিষেধক গ্ৰহণ কৰা লোকসকলক বিনামূলীয়াকৈ ‘চোলে ভটুৰে’ খুৱাবলৈ লয় বুলি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে।
চণ্ডীগড়ৰ ‘ছেক্টৰ-২৯’ত চাইকেল যোগে ‘চোলে ভটুৰে’ বিক্ৰী কৰি ফুৰা লোকজনৰ পৰা বিনামূলীয়াকৈ চুলে ভটুৰে খাব খোজা লোকসকলে নিৰ্দিষ্ট দিনটোত তেওঁলোকে যে ক’ভিড-১৯ৰ প্ৰতিষেধক গ্ৰহণ কৰিছে তাৰ তথ্য প্ৰদান কৰিব লাগে বুলিও প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জানিবলৈ দিয়ে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সঞ্জয় ৰাণাক প্ৰশংসা কৰাৰ লগতে কয় যে সমাজকল্যাণৰ বাবে কাম কৰিবলৈ টকা-পইচাতকৈয়ো সেৱাৰ মনোভাৱ আৰু কৰ্তব্য নিষ্ঠাৰহে অধিক প্ৰয়োজন।