প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী থা খুদিংগী ওইবা ‘মন কী বাত’কী ৱা ঙাংবদা চান্দিগরদা য়ুম্ফম ওইবা চান-থক্নবগী স্তোল তৌবা মপুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
25 JUL 2021 4:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মহাক্না লৈবাক্কীদমক থা খুদিংগী রেদিওদা শন্দোকপা ‘মন কী বাত’কী ৱা ঙাংবদা চান্দিগরদা য়ুম্ফম ওইবা চান-থক্নবগী স্তোল তৌবা মপুবু মহাক্না অতোপ্পা মীওইশিংবু পুক্নিং থৌগৎতুনা কোবিদ-১৯গী ভেক্সিন কাপ্নবা মশামক্না লৌখৎখিবা থবকশিংদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা ৱা ঙাংবদা হায় মদুদি মহাক্কী মচানুপী অমসুং মমৌনুপীনা হায়রকপগী মতুং ইন্না, চান-থক্নবগী স্তোল তৌবা সঞ্জয় রানানা কোবিদ ভেক্সিন কাপখ্রবা মীওইশিংদা চোলে ভাতুরে লেম্না পীজবা হৌখি।
হায়রিবা মপু অসিনা চান্দিগরগী সেক্তর-১৯দা সাইকল অমদা চোলে ভাতুরে য়োনবগী থবক তৌরি অমসুং মহাক্না ভেক্সিন কাপ্পা নুমিৎ অদুদা ভেক্সিন কাপখ্রে হায়না উৎপশিংদা মসিগী চাননবা অসি লেম্না পীবনি, হায়না প্রধান মন্ত্রী হায়খি। মহাক্না মসিবু থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং হায় মদুদি মহাক্না তৌরিবা অসিনা সমাজনা য়াইফনবগীদমক পৈশাদগী হেন্না সেবা অমসুং ইথৌদাংনা মরুওই হায়বগী খুদম উৎলি।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Chandigarh-based food stall owner in his monthly 'Mann Ki Baat' address
25 JUL 2021 4:13PM by PIB Chandigarh
In his monthly radio address to the nation 'Mann Ki Baat', the Prime Minister, Shri Narendra Modi today lauded a Chandigarh-based food stall owner for his self-driven initiative in motivating others to get themselves vaccinated against COVID-19. During his address, the Prime Minister said that on suggestion of his daughter and niece, a food stall owner Sanjay Rana started feeding free chole bhature to those who had got the covid vaccine.
The owner sells chole bhature on a cycle in Sector-29, Chandigarh and to have this meal for free, one has to show that one has got the vaccine administered on the very day, said Prime Minister. He appreciated this effort and said that this act proves that for the welfare of the society, spirit of service and duty are required more than money.